genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 
Zakelijk

Zakelijk

Feesten

Feesten

Trouwen

Trouwen

Uitvaart

Uitvaart

Verhuur

Winterdijk30b is gelegen aan de rand van het centrum van Waalwijk op de pittoreske Winterdijk met prachtige lindebomen. Het pand is uitstekend bereikbaar met de auto. De Winterdijk ligt immers pal langs de A58 en voor Winterdijk30b ligt een groot parkeerterrein.

Naast de verschillende kantoren beschikt Winterdijk30b over diverse ruimtes die te huur zijn per dag of dagdeel voor presentaties, workshop, vergaderingen en feesten.
Winterdijk30b is ook officiële trouwlocatie van de gemeente Waalwijk.

Atelier
Het ‘Atelier’ is de ruimte op de begane grond, deze ruimte meet 100 m2 en beschikt over een klein podium en een bar. Het podium is voorzien van een licht/geluidinstallatie en beamer. Er is ook een piano aanwezig.

Het Atelier is ideaal voor vergaderingen en workshops voor max. 50 mensen, en voor feesten van max. 100 mensen.

Overdekt terras
Winterdijk30b beschikt over een overkapt terras van circa 100 m2 met een groot podium. Het terras sluit aan op het Atelier, is sfeervol aangekleed en prachtig begroeit met druivenstruiken. Een fantastische locatie voor een bijzondere presentatie, feest of trouwceremonie in de open lucht.

Huiskamer/bibliotheek
Op de eerste verdieping bevindt zich de kleine gezellige ruimte die wij ‘Huiskamer’ noemen. De ruimte is 50m2 en voorzien van een kleine keuken en beschikbaar voor kleine presentaties en vergaderingen.

Workshopruimte 2e etage
De sfeervolle ruimte van circa 90 m2 op de tweede verdieping is door zijn hoogte en de bijzondere lichtinval een heel bijzondere en prettige workshopruimte.

Winterdijk30b beschikt over:
Wifi in het hele pand, licht/geluidinstallatie, beamer, flip over, piano.
Catering: voor koffie, thee, lunch, diner kan worden gezorgd.


copyright 2023    Winterdijk30b