genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Hiphop evenement De Basis en crowdfunding Jordi

Aanvang: 04 februari 19:00
Categorieën: hiphop, Goed doel, Inzameling

 

Dit jaar daalt een nieuw hiphop evenement neer in het pittoreske Waalwijk en zal de avond voorzien zijn van lokale rappers met een gevestigde naam binnen de hiphop-scéne van Brabant. Het is een samenkomst van een heuse hiphop-familie uit Waalwijk en 's-Hertogenbosch. Brrrr, het is koud buiten, dus zoek de warmte op in Winterdijk30b en laat je verrassen door scherpe lines, wordplay en educatieve message van Jojakim, Chapa, Mike Air en George Kush. De artiesten worden bijgestaan door welgeteld drie DJ's, allen met een voorliefde voor het subgenre Boom bap 80's en 90's hiphop.

Ook staat deze avond in het teken van Jordi Nooijen en zijn strijd tegen MS. De artiesten zijn Jordi's steun en toeverlaat, als vriend en supporter van zijn crowdfunding voor het inzamelen van €70.000 voor een stamceltransplantatie en een mogelijke reset van zijn afweersysteem.

Tijd: deuren open vanaf 19.00u  tot 23.30u
Entree: € 15
waarvan een deel gaat naar de crowdfundactie en tijdens het evenement kan je ook nog (graag!) doneren aan Jordi's crowfunding 'Help deze guy weer op de been'

Meer info over de inzameling:
Inzameling voor een stamceltransplantatie ter genezing van de MS van Jordi, deze behandeling is onder andere te ondergaan in Mexico.  Help Jordi naar Mexico! 
Lees hier verder op gofundme.

 


copyright 2023    Winterdijk30b