genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Children for the future - slotdebat

Aanvang: 12 oktober 14:00
Categorieën: Jongeren, debat

 

Children for the Future: editie Kinderklimaattop
Praat mee over klimaat, duurzaamheid en recyclen

Gi-ga-groen is het thema van de Kinderboekenweek. Daarom hebben de Bibliotheek Waalwijk en ContourdeTwern een leuke activiteit georganiseerd. Heb jij het in je om mee te praten over jouw toekomst en die van andere kinderen? Vind je dat dingen anders kunnen in Waalwijk en wil je daarover meepraten? Pak dan je kans en doe mee met de Kinderklimaattop. Samen praten we over het bestrijden van klimaatverandering en laten we jouw stem horen binnen de gemeente Waalwijk!

Op twee woensdagen in oktober komen deelnemers tussen 9 tot en met 12 jaar bij elkaar van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens de masterclass in Bibliotheek Waalwijk leer je debatteren en bereid je jouw argumentatie voor onder begeleiding van experts Joris en Dominique. Zo wordt je klaargestoomd voor het spetterend slotdebat met een jury van lokale politici en experts op het gebied van duurzaamheid. Dit programma is een samenwerking tussen de Bibliotheek Midden-Brabant, ContourdeTwern, Winterdijk30b en de gemeente Waalwijk.

Het programma
woensdag 5 oktober: Masterclass - Debattraining en boekproeverij over klimaat met zoekopdracht
14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Bibliotheek Waalwijk

woensdag 12 oktober: Slotdebat
14.00 tot 16.00 uur
Locatie: Winterdijk30b

Het debat is openbaar en voor iedereen toegankelijk. Je bent welkom om de jonge talenten aan te moedigen en mee te praten tijdens de publieksstemming.
Je zult zien dat dit verrassend leuk en inspirerend is!

Meedoen als deelnemer is gratis, maar meld je wel aan, want we hebben plaats voor maximaal 12 deelnemers. Aanmelden kan via waalwijk@bibliotheekmb.nl of loop binnen bij de bibliotheek tijdens service-uren.


copyright 2022    Winterdijk30b