genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

In de Tijd van je Leven - Hans Ligtenberg

Aanvang: 04 november 20:30
Categorieën: muziek

 

"In de Tijd van je Leven" is een nieuwe muziekvoorstelling van singer-songwriter Hans Ligtenberg, waarbij hij je meeneemt in liedjes met prachtige teksten die hij verbindt met verhalen over de oorsprong of de inspiratie daarvan.

In 2020 is Hans gestart met schrijven en componeren van eigen songs en teksten. Voornamelijk Nederlandstalige liedjes met een enkele uitstap naar Engelstalig. Tijdens de covid-pandemie  was er meer tijd voor Hans om zijn songwriting skills aan te scherpen en dat bracht zijn creatieve proces verder op gang. Met als resultaat eind 2021 de eerste try-out van deze voorstelling.

"In de Tijd van je Leven” is het verbindende thema die de liedjes verbindt, waarbij herinneringen en gebeurtenissen vertaald zijn in tekst, beeld en muziek. Kenmerkend is de 'typische Hans Ligtenberg' verhaallijn in de liedjes met een niet alledaags onderwerp. Er komen titels voorbij zoals: Elke Dag, Prediker van Stilte, Leef Tijd, Beide Kanten, Generaties, de Brug, Omarm...
De liedjes zijn divers en variërend binnen de muziekstijlen country, americana, reggae, latin en popmuziek.

"Ik was meerdere malen geroerd door de prachtige melodieën en teksten die beklijven en gesprekstof waren, dagen na de voorstelling.”

In het najaar van 2022 zullen de eerste nummers ook op streamingdiensten beschikbaar komen.
Hans zingt en begeleidt zichzelf op gitaar en wordt ondersteund door Marco Ligtenberg op toetsen / backingvocals en door Marco van der Velden op bas-, gitaar en backingvocals

De muzikanten:
Marco van der Velden, enorm gewaardeerd muzikant in studio, theater en live. Die combinatie zie je zelden! Multi-instrumentalist met een voorkeur voor basgitaar. Componeert, produceert, speelt en ademt muziek. Live muzikant en audio-engineer. Sinds 2022 vaste bassist van de Time Bandits. Heeft de laatste jaren in verschillende formaties de muziek en begeleiding van artiesten verzorgd.

Marco Ligtenberg, studio en live muzikant en toetsenist, speelde op festivals, in theaters en de horecasector. Is al op jonge leeftijd gestart in verschillende bands en projecten.

Hans Ligtenberg, zingt en begeleidt zichzelf op gitaar. Sinds eind jaren ’70 als freelance muzikant actief als gitarist/zanger in verschillende projecten en bands, spelend in theaters en de horecasector. In 2020 startte hij met schrijven en componeren van eigen teksten en songs, die hij in 2022 ook op podia gaat spelen.

Entree € 10


copyright 2022    Winterdijk30b