genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Waalwijk's got talent - Jongeren spelen klassiek - Uitverkocht

Aanvang: 20 mei 20:00
Categorieën: muziek, klassiek, Jongeren

 
Jongerenambassadeur: Maak kennis met klassieke muziek

“Jongeren luisteren niet echt naar klassiek”, stelt jongerenambassadeur Sam-Sellou Barajanan vast. En daar wil hij wat aan doen. 

In Waalwijk mogen de jongerenambassadeurs in de leeftijd van 14 tot en met 24 jaar gevraagd en ongevraagd advies geven aan de gemeente Waalwijk en aan andere lokale organisaties. Zij richten zich met name op gezondheid, veiligheid, inclusie, armoede, onderwijs en duurzaamheid. Met een bijdrage van de gemeente kunnen de ambassadeurs ook projecten en activiteiten voor jongeren in Waalwijk organiseren.

Sam (17) organiseert als jongerenambassadeur twee avonden rond klassieke muziek in Winterdijk30b, waarbij jong en oud welkom zijn:

Op de eerste avond, 20 mei, zullen jongeren tussen 10 en 25 jaar zelf klassieke muziek ten gehore brengen. Dat kan zijn op piano, op viool, of ieder ander instrument. Waalwijk's got talent! Ieder speelt ongeveer 10 minuten. Zo kunnen jongeren kennismaken met de wereld van klassieke muziek. Ook leren de jongeren die klassiek spelen elkaar zo kennen.

Met optredens van:

Carina Backhuijs - harp
Linde van Oosterhout - piano
Merijn Remmers - compositie 
Heilena Nieuwkoop - zang 
Sigourney Rosé - compositie
Tess de Hart - piano 
Olivia Butter: Sonatine op.36 no.1: 3e deel M. Clementi - piano
Fons van Gorp  La valse Wicanda - piano
Sam-Sellou Barajanan - piano

Uitverkocht


Woensdag 25 mei
Tijdens de tweede avond, op woensdag 25 mei, zal muziekhistoricus Joop van Velzen, vertellen over de invloed van klassieke muziek op de moderne popmuziek. Joop van Velzen is een zeer begenadigd spreker die in zijn enthousiasme iedereen meeneemt in zijn verhaal.

Om bij de avonden aanwezig te zijn reserveer je gratis, voor iedere avond apart.
Bovenaan deze pagina reserveer je gratis voor 20 mei.

Hier reserveer je gratis voor 25 mei.

 


copyright 2023    Winterdijk30b