genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Vegetarisch 5-gangen diner met Frank Aarnoudse

Datum: 15 mei 18:30
Categorieën: eten, Vegetarisch diner


In verband met de richtlijnen van het RIVM hebben wij besloten deze avond te verplaatsen naar een latere datum. 

Frank Aarnoudse is kok gespecialiseerd in het vegetarisch koken. Bovendien maakt hij zoveel mogelijk gebruik van seizoensproducten uit de eigen regio. Zijn diners smaken niet alleen voortreffelijk, ze zien er ook prachtig uit. 

De volgende seizoensproducten worden ingekocht bij biologische tuinderij TuindeEs in Haaren: 
Asperges, bloemkool, doperwt, koolrabi, radijs en tomaat.
Dit zijn de basisingrediënten die Frank gaat verwerken tot mooie en smaakvolle gerechten voor het 5-gangen diner.

Prjis € 36,50 p.p. (excl. de drankjes).

Reserveer op tijd!


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak