genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Beer & Bites Single’s Edition

Datum: 22 november 20:00

Op deze avond gaan we kennis maken. Allereerst met bier in de breedste zin van het woord. En als tweede maken we op informele wijze ook kennis met elkaar!

We laten je de combinatie ervaren van proeven en drinken. Bier & Bites Tasting. Er staan nootjes en zoutjes op tafel en bij een aantal bieren serveren we een passend hapje. In de 6.000 jaar dat we weten dat bier bestaat, heeft bier zich ontwikkeld tot een drank met een breed smaakpallet dat uitstekend te combineren is met heel gevarieerd eten. We vertellen je wat van de achtergrond en houden een (korte) bier-quiz. Dus volop te proeven en meer dan genoeg ingrediënten voor een gezellig avond!

Hoe ziet de avond eruit?
-       Je wordt ontvangen met een bier-cocktail. Fris met fruit en héél verrassend!
-       Je proeft in totaal 5 verschillende bieren in proefglazen;
-       Je hoort, ziet en ervaart hoe bier wordt gemaakt en hoe al die verschillende smaken & kleuren in de verschillende bieren komen;
-       We vertellen over de herkomst en geschiedenis en waarom pils bier is, maar bier geen pils en je proeft ambachtelijke bierstroop.

Verder
-       Serveren we bij een aantal bieren een lekker hapje dat qua smaak mooi combineert met het geserveerde bier;
-       Na het welkomstdrankje beginnen we met een smakelijke witvis. Die combineert goed met het bier dat we erbij serveren. Je ervaart zelf dat het bier je mond na de vis verfrist voor wéér een hapje…
-       Daarna vlees dat gestoofd is met bier. Je proeft de smaak  nog en dat combineert fantastisch met het bier dat we je serveren!
-       Het dessert is héél apart en vooral héél verrassend qua smaak. Wat te denken van een blauw schimmel met pure chocolade die fantastisch door het bier worden gecombineerd en er een smakelijk pallet van maakt?
-       De hapjes zijn gemaakt met verse ingrediënten en speciaal afgestemd op de bieren!

Vanaf 20.00 uur ben je van harte welkom. Het programma start om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Daarna is er nog tijd om met elkaar wat te drinken en na te praten.

De kosten voor de Bier & Bites Single Edition bedragen € 25 per persoon.


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak