genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Live op Zondag - The Strugglers

Beginnend op 10 november 15:00
Categorieën: muziek

 

 

The Strugglers zijn zo'n twaalf jaar geleden begonnen als grapje onder vrienden. De band werd 'geboren' op een feestje. Overmoedig geworden door teveel bier, dachten de vrienden dat het wel moest lukken om een band te beginnen. Hoe moeilijk kon dat nou helemaal zijn? Omdat nog bijna niemand serieus een instrument bespeelde, schreven een aantal van de wannabe bandleden zich in bij Music'scool. Al snel kwamen ze erachter dat samen muziek maken super leuk was, maar toch ook best moeilijk. Samen een band beginnen bleek in het begin dan ook best een 'struggle' te zijn, en de bandnaam was geboren. 

Na een lange periode van alleen maar repetities ging de band jaarlijks het podium van de Mads op om te spelen voor vrienden en bekenden. Het laatste optreden daar werd medio 2017 gegeven. Sindsdien heeft de bezetting een verandering ondergaan, waarna ook bewust gekozen werd voor een ander repertoire. Er worden nu vooral rockcovers gespeeld met af en toe een uitstapje naar de blues. De nummers die gespeeld worden lopen uiteen van Creedence tot ZZ Top, en van Neil Young tot The Scene. 

Het optreden in Winterdijk30b is het tweede van het jaar, en zal weer net iets anders zijn dan de vorige keer. Kom en oordeel zelf of muziek maken nog steeds een 'struggle' is! Een ding is zeker, het optreden zal garant staan voor een gezellige middag, want zoals één van de bandleden beloofde: "We gaon er gewoon een mooi fiske van maken...!" 

De toegang is gratis, maar fijn voor ons als je via de Bestellen-knop hierboven even laat weten dat je komt.


copyright 2020    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak