genomineerd:
2016, 2017, 2018 en 2019

 

Vitamine L - Stapelgek

Datum: 17 januari 20:30
Categorieën: lezingen, theater, Interactief


HERKENBAAR?

Word jij soms stapelgek van je partner, en wil je weer stapelgek op hem of haar worden én blijven? Wil je weten hoe je (nog) beter de verbinding kunt maken met je familie, vrienden en collega's?
 
Vitamine L(iefde) is een taboedoorbrekende, openhartige avond vol humor over liefde- en werkrelaties. Sharon & Olivier, oprichters van ‘Stapelgek!’ nemen je mee in het verhaal over hun eigen relatie. Niet als rolmodel, maar juist als een doodnormaal stel vertellen zij hoe ze met de ups en de onvermijdelijke downs zijn omgegaan.
 
‘Relaties’ is helaas geen vak op school. We leren niet hoe we relaties kunnen aangaan en hoe we 'lang en gelukkig' met elkaar oud kunnen worden. We doen allemaal maar wat, in de hoop dat de ervaring ons leert hoe het moet. Sharon en Olivier, nemen dapper het voortouw en doorbreken taboes. Openhartig, intiem, herkenbaar en hilarisch. Je komt op een leuke en snelle manier achter hun drie geheimen voor een mooie, lange relatie.
 
Sharon & Olivier hebben 24 jaar een relatie met elkaar met alles wat daarbij hoort en hebben 2 heerlijk puberende zonen. Afgelopen mei stonden ze in de halve finale van het Utrechts Kleinkunst Festival 2019 en zijn ze op televisie geweest bij onder andere Omroep Brabant en TV073.
 
Hun missie is: zoveel mogelijk mensen die stapelgek op elkaar worden, zijn én blijven.
Oftewel: meer relaties die slagen in een mooiere wereld met meer respect en verdraagzaamheid!
 
Entree € 15

 


copyright 2019    Winterdijk30b  |  website: hoofzaak