Skip to main content

Harry Hendriks - Zondagskind

Harry Hendriks speelt al sinds jaar en dag op de Nederlandse podia, ruim 20 jaar als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en verder in tal van bands waaronder Tip Jar, waarmee hij ook bij ons optrad.
Hij presenteerde in 2019 zijn Engelstalig debuut-album 'About Time' en schreef tegelijkertijd ook een reeks Nederlandstalige songs onder de EP 'Alle Tijd'.

Voorjaar 2023 voltooide Hendriks zijn nieuwe Nederlandstalige album 'Zondagskind' op CD en vinyl. De stijl van het album is niet te vangen onder een noemer maar laat hier en daar jazz doorklinken in doortimmerde songs met gitaar als basis. De liedteksten zijn beeldend en persoonlijk waarmee veel luisteraars goed kunnen relateren. Met vaste side-kick (bassist) Eric Coenen komen de liedjes intiem voor het voetlicht, persoonlijke verhalen en een eigen kijk op de maatschappij zorgen voor voldoende gespreksstof. 

Hendriks weet zich omringd door tal van talentvolle medespelers die graag aanhaken zoals: Arthur Lijten, Bart de Win, Mike Roelofs, Guus Bakker, Lotte Slangen, Daniel Daemen, Yvonne van de Pol, Jasper van Hulten e.v.a. Wij kijken uit naar Harry Hendriks en Eric Coenen met Zondagskind!

Evenement-informatie

Aanvang zondag 03 maart 2024 15:00
Prijs per persoon €15,00